Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

16 Eylül 2008 Salı

NEŞTER İLE HEP DESTEK TAM DESTEK


Neşter taraftar grubu, grubun kurulması ile ilgili açıklamalarda bulundular. Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyit Spor’un 3. lige terfi maçlarında İstanbul’da oynanan ilk etabında taraftar olarak takıma destek olamamıştık. Bolu’ da oynanacak 3. lige çıkış maçında neler yapılabileceğini taraftar ile görüştük. Sami Borslan, Semih Sevinç, Rıdvan Altay, Tahir Akçan ve Macit Yıldırım ile taraftar grubunu kurduk. Bu aşamada gruba isim lazımdı.Taraftar ismi olarak 4 isim üzerinde duruldu. Bunlardan Doktorlarında kullandığı Neşter’ in öncelikle dikkat çekici olması ve insanların tedavilerinde kullanılırken çok iyi işlerin yapması taraftar isminin seçiminde etkili oldu.
Misyonumuz takımımızı sonuna kadar yensek de yenilsek de destekleyip, tribün görselliği yakalayarak insanlara 90 dakika içerisinde güzel anlar yaşatmak. Bu 90 dakikada tribün liderlerine önemli fedakarlıklar düşüyor. Küfüre her insan gibi karşıyız. Ancak tribünlerde küfürler engelenemiyor. Bizler ve grubumuzdaki arkadaşlar, tüm tribünler galaksiden ışınlanmadılar. Hepsi bu toplumun ekonomik ve sosyal parçaları. Buralarda yetişiyor, bu sıkıntılarla yoğruluyor ve tribünler bir deşarj alanı olarak görülüyor. Bu Tavşanlı’ da değil tüm ülkemizde bu şekilde.
Neşter Liderleri, taraftarın her karşılaşma için ayrı bir hazırlık içinde olduklarını belirterek, “ Bir karşılaşma bittiğinde ne olursa olsun ertesi günü bir araya gelerek diğer maçın tezahuratlarını ve ne yapılması gerektiği hazırlığı içine giriyoruz. Bu arada tezahuratlara çalışırken yeni besteler de oluşmaya başlıyor. Grup olarak yeniyiz ve yapabildiklerimizin şu anda yüzde 30’ unu yapıyoruz. Takımımız başarılı olduğu sürece şevkimizde artıyor. Ancak her zaman için rotamız “Hep destek, tam destek”. Bir maçta galip de gelsek mağlup da olsak tezahuratlarımız hiç bitmemektedir. Çünkü önemli olan mağlubiyette takımlarımıza moral vermektir. Bu arada Neşter olarak kesinlikle taşkınlıktan yana değiliz.” denildi.

Hiç yorum yok: