Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

5 Eylül 2008 Cuma







Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyit Spor Şehir Stadyumunda 2008- 2009 futbol sezonunu açtı. 2008- 2009 yılında 3. lig 3. grupta mücadele edecek olan Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyit Spor açılış törenine Tavşanlı Kaymakamı Mehmet Suat İlhan, Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mahmut Yürüksoy, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, Kulüp başkanı H.Hüseyin Karaay ve Neşter taraftar grubu katıldı.
Kulüp başkanı Hasan Hüseyin Karaay, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ 3. Lige geçtiğimiz yıl büyük renk getirdik. Bizim için hedef geçtiğimiz yıl ligde kalmaktı. Bunu başardık. Kütahya, Burdur, Muğla gibi illerin küme düştüğü ligde ilçe takımı olarak tutunmamız büyük başarıdır. Bu yıl sahanın da yeniden zemininin milletvekilimiz ve Belediye Başkanımızın destekleri ile yapılması neticesi iç sahada puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. 2008-2009 Futbol sezonunun hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
Teknik Direktör Cengiz Seçsev, bu yıl iyi bir başlangıç yaparak sezonu üst sıralarda tamamlamayı, geçtiğimiz yıl sahanın zemininin kötü olması nedeniyle 26 puan kaybeden Linyit sporun bu yıl Milletvekili ve Belediye Başkanının sahaya yaptıkları yatırım ile düzeldiğini, saha zemininde problem kalmadığını belirtti. Ayrıca takıma alınan yeni oyuncular ile takviye yapıldığını, takım iskeletinin bozulmadığını, bu yıl daha başarılı bir sezon geçirileceğini umut ettiklerini belirtti.
Açılışta kurban kesimi ve yeni sezon için dualar gerçekleştirildi. Oyuncular tek tek isimleri ile tanıtıldı. Geçtiğimiz sezon her maç 90 dakika susmadan tezahüratlarda bulunan Neşter taraftar grubu da oyuncuları isimleri ile yanlarına çağırarak tezahüratlarda bulundular.
Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyit Spor Kütahya ilinin tek profesyonel lig temsilcisi olarak başarılı bir sezon geçirmesi umut ediliyor.

LİNYİT SPOR 2008- 2009 SEZON AÇILIŞINI YAPTI
Cengiz Seçsev (Teknik Direktör)
M. Fatih Ayhan (Antrenör)
Günay Eren (Kaleci Antrenörü)
Fatih Mumcu (T.K.İ Linyit Spor)
Rıza Efendioğlu (T.K.İ Linyit Spor)
Hasan Yaşar(T.K.İ Linyit Spor)
Yüksel Tayfur (T.K.İ Linyit Spor)
Orhan Onuk (T.K.İ Linyit Spor)
Mehmet Besler (T.K.İ Linyit Spor)
Hüseyin Güleç (T.K.İ Linyit Spor)
Okan Ülker (T.K.İ Linyit Spor)
Mustafa Pişkin (Moymul Spor)
İbrahim Genç (Of Spor)
Tarık Karaderili (Ofspor)
Uğur Avadan (Ankara Demirspor)
Serdar Ergelen (Keçiörengücüspor)
Emrah Dağ (Kütahyaspor)
Murat Şaylığ (Kütahyaspor)
Murat Mavisu (Pendikspor)
Ersin Aslıyüksek (Pendikspor)
Güray Kula (Konyaspor)
Yücel Pamuk (Bozüyükspor)
İbrahim Demir (Etimesgut Şeker)
Uğur Yayabaşı (Etimesgut Şeker)
İbrahim Gürpınar (Etimesgut Şeker)
Murat Temizkan (Adana Spor)
Hüseyin Kar (Bucaspor)
Kerem Durak (Orhangazi)
Serkan Vardar (Orhangazispor)

Hiç yorum yok: