Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

30 Ekim 2008 Perşembe

AŞÇILARIMIZ İLE GURURLANDIK


Tavşanlı’lı aşçı İbrahim Dinç hünerlerini Helsinki’ de Türk Haftası etkinliklerinde Türk yemeklerini ve tatlarını sergilediler. Kenan Tunçer (33), Zeki Kara (32) ve İbrahim Dinç (20) Finlandiya’da hazırlamış oldukları yemek ve tatlılar ile ülkede bulunan 10 büyükelçinin takdirini aldılar. Bir hafta boyunca hünerlerini en iyi şekilde sergileyen aşçılarımız öğle ve akşam servislerinde alacarte sistemde verdikleri yemekler Finlandiya’da çok konuşuldu. İbrahim Dinç; “Türk haftasının olduğu bu hafta içinde Türk Büyük Elçilik’e düzenlenen molatof kokteyli aşçılarımızın geldiği haftaya rast gelmesi aşçılarımızı biraz tedirgin etse bile onlar tam moral çalışıp Türk Mutfak Kültürünü Finlilerin damağında bir yer yaptılar . Klaus K Otel genel Müdürü milli aşçılarımıza teşekkür belgesi takdim etti.

Hiç yorum yok: