Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

18 Ekim 2008 Cumartesi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NEJAT TÜLEK SEÇİLDİ




Tavşanlı Adalet ve Kalkınma Partisi 3. Olağan Kongresi Hüsnü Ordu Kültür Sarayında yapıldı. Kongreye Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy ve Nevşehir milletvekili Rıdvan Köybaşı, Kütahya Ak Parti il başkanı Şükrü Nazlı, Belediye başkanları, il ve ilçe yönetimi, delegeler, gençlik ve kadın kolları, muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından konuşmalara geçildi.
Faaliyet raporunun okunmasından sonra, Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Karaduman; “ Göreve geldiğim 26 Şubat 2006 tarihinden itibaren bugüne kadar yaptıklarımızı söylememize gerek yok, zaten bunları görmektesiniz. Görevde olduğum süre içerisinde kimseyi geri çevirmedim. Bundan sonra da bana verilecek her görevi yerine getirmeye hazırım.”
Kütahya milletvekilleri göreve geldikleri günden bu yana bölge ile ilgili kendi faaliyetlerini ve iktidar olarak Türkiye’ de neler yaptıklarını ifade ettiler.
Seçime tek liste ile giren Nejat Tülek, öz geçmişini anlattıktan sonra “ Sizden aldığım bu güçle, destekle, hizmete devam edeceğim. İlçemize, beldelerimize, köylerimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Halka efendilik etmek için değil, hizmet için çalışacağız. Kapımız ve gönlümüz herkese açık olacak.” dedi.
Konuşmaların ardından seçime gidildi ve tek aday Nejat Tülek, Ak parti 3. Olağan Kongresinde Tavşanlı ilçe başkanı oldu.

Hiç yorum yok: