Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

15 Ekim 2008 Çarşamba

TAVŞANLI KALEMLİ DEVLET HASTANESİNDE FOTOĞRAF SERGİSİ


Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde Fotoğraf sergisi. Hastane Kalite Yönetimince Avrupa Mükemmellik modeli (EFQM) kapsamında kültürel faaliyetler çerçevesinde fotoğraf sergisi açıldı. Tavşanlı Beyazay Derneği şubesi işbirliği ile açılan fotoğraf sergisi 13 – 17 Ekim tarihleri arasında hastaneye ziyaret edenler için açık kalacak.
Başhekim Kemal Asan; “Bu etkinlik ile sosyal sorumluluğumuz gereği, doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle zihinsel, ruhsal ve başka yeteneklerini çeşitli derecelerle kaybeden engellilerimizin farkına varılması, sahip çıkılması, sorunlarının anlaşılması ve günlük yaşamlarının sürdürebilmeleri için gerekli desteğin verilmesine katkı sağlamak istedik.” dedi.
Asan, engelli vatandaşlarımızın gelişmesi, yeteneklerini geliştirip, topluma katkıda bulunabilmelerini onları anlayışla kabul eden, destekleyen sosyal çevre sayesinde mümkün olacağının gerekliliğini söyledi. Beyazay Tavşanlı Şube başkanı Ali Rıza Soyarslan, Hastane yönetimine teşekkür ederken, “yeter ki yüreklerde engel olmasın” ifadesini kullandı. Soyarslan, açılış sonrası sergideki fotoğraflar hakkında bilgiler verdi.

Hiç yorum yok: