Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

9 Ekim 2008 Perşembe

Kanal Çalışmaları


DSİ ye ait yağmur suyunu taşıyan kanalların zemin ve yanlarında yapılan direnç çalışmalarıyla birlikte Tavşanlı belediyesinin de kanal çevresinde düzenleme çalışmaları ilerliyor.
Akşemseddin caddesi üzerinde bulunan ve Emniyet Müdürlüğü önünden de geçen DSİ Su kanalı üzerinde Tavşanlı belediyesini trafik akışı sağlayacak su geçiş ve yol düzenlemesi devam ediyor. Su kanalı üzerinde 2 çeşit baks kullanarak yağmur sularının geçişini rahatlatacak 20 baks yerleştiren belediye ekipleri şimdide araç ve yaya geçişini sağlayacak yol çalışmaları için çalışmalar yapıyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan ÇAKIR Toplamda 20 adet baks kullanarak tamamlanan kanal içindeki çalışmalarımıza şimdide yol düzenlemesi ile devam etmekteyiz. Buradaki Su kanallarının çevresinde yapılan güçlendirmelerle belediyemizin yaptığı çalışmalar şehrimizin görünümüne ve yağışlı havalarda oluşa bilecek su taşkınlarını önlemeye yöneliktir. Akşemseddin caddesinde devam eden bu çalışmalarımız tamamlandığında en kısa zamandayolun asfaltlanarak hizmete açılmasını planlıyoruz dedi.

Hiç yorum yok: