Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

15 Ekim 2008 Çarşamba

TAVŞANLI GENÇYURDUSPOR’ DAN FENERBAHÇE’ YE




Tavşanlı Gençyurduspor’dan Fenerbahçe’ ye uzanan yol. Tavşanlı Gençyurduspor’da 2 yıldan bu yana top koşturan genç yetenek Dedeler köyünden Aziz Ceylan (1996) Balıkesir Burhaniye’ de Minikler Türkiye şampiyonasında Fenerbahçe kulübünün dikkatini çekmişti.
Tavşanlı İstiklal ilköğretim okulunda eğitimine devam ederken Ceylan, Gençyurduspor’ daki spor hayatını Fenerbahçe Spor Kulübünde devam edeceğinden dolayı çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirterek tüm hocalarına ve Kulüp yöneticilerine teşekkür etti.
Gençyurdu spor Kulübü Başkan yardımcısı ve Alt yapı sorumlusu Fatih Kalemiş; “ Kulübümüz bünyesinde top oynayan Aziz Ceylan, Balıkesir Türkiye şampiyonasında oynadığı futbolla göz doldurmuş ve Fenerbahçe, Galatasaray, Çanakkale Dardanel spor ile Altayspor’ un dikkatini çekerek bu kulüplerden transfer teklifi almıştı. Sağladıkları imkanlar açısından Fenerbahçe spor kulübü tercihte daha ağır basmış ve resmi sözleşme imzalanmıştır. Aziz Ceylan yaklaşık 1.5 aydır Fenerbahçe Dereağzı tesislerinde konuk ediliyor. Tavşanlı’ mızın ve Tavşanlı Gençyurdu Spor Kulübünün ismini bundan sonra Fenerbahçe’de temsil edecek olan futbolcumuza başarılar diliyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok: