Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

17 Aralık 2008 Çarşamba

AKP ADAYI ALİ İHSAN ÇAKIR


Tavşanlı Belediye Başkanlığına Ali İhsan Çakır ikinci kez aday.
Tavşanlı Belediye Başkanlığını 5 yıldan bu yana yürüten Ali İhsan Çakır, Ak Parti ilçe binasında, Ak Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Ak Parti İlçe başkanı Nejat Tülek ve parti ilçe yönetiminin bulunduğu salonda Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı.
Ak Parti ilçe binasında yapılan açıklamada açılış konuşmasını Ak Parti ilçe başkanı Nejat Tülek yaptı. Tülek: “ Ali İhsan Çakır’ın önümüzdeki dönem belediye başkan aday adayı olması nedeniyle bir araya geldik. Bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Geçmişte Tavşanlı’mıza güzel hizmetler yaptığına inandığımız sevgili başkanımızın bundan sonraki dönemde yarım kalan işlerini, yeni projelerini Tavşanlı’ya kazandırması en büyük dileğimizdir.” Dedi.
Tavşanlı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Çakır, yapmış olduğu icratlara değinerek şunları söyledi: “ Göreve gelme sürem 5 yıl oldu. Bugün aday adaylığımın yanı sıra 5 yıllık çalışmalarımın muhasebesini paylaşmak istiyorum. 5 yıl süresince ilçemizdeki sosyal, kültürel, sportif alanda kalkındırmaya bunun yanında yaşam kalitesini artırıcı projeleri hayata geçirme gayreti içinde olduk. Bunların büyük kısmını başardık. Bu hizmetleri yerine getirirken hiçbir zaman adaletten şaşmadık; dürüst olduk, şeffaf olduk, Tavşanlı Belediye başkanı olmaya çalıştık. Herkesi kucakladık, hiçbir ayrım gözetmedik. Göreve geldiğimizde Genel idare ile uyum içerisinde çalışacağız, gerekirse kapılarında yatacağız, Tavşanlı’mıza hizmetleri kazandıracağız demiştik. 5 yıl içerisinde asli görevimiz olan yol, su, kanalizasyon ve temizlik işlerini en iyisi ile yaptık. Bu 5 yıl içerisinde 475 bin metre 2 asfalt yaptık, 80 bin metre 2 parke döşedik. Birçok mahalle ve sokağa parke ve bordür döşedik. 14 Kilometre mahalle ve sokaklara kanalizasyon yaptık. Arıtma ile ilgili 11 km ana kolektör hattı yaptık. Adranos çayını ilk kirleten yerleşim alanı bizdik ve bunun için arıtma tesisini hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Temizlik konusunda çevre il ve ilçelerde en iyi temizlenen yerleşim yeri olduğumuzu iddia ediyorum. Göreve geldiğimizde büyük projeler için hazırız demiştim. Bunlardan Göbel Kaplıca projesini başlatıp 10 ay gibi kısa sürede nitelikli bir tesis kazandırdık. 20 Apart’ın inşaatını tamamladık. Göbel Kaplıcalarını Sağlık ve sportif turizme kazandırıyoruz. Toplu konutlarda 2. etapın büyük bölümü bitti. 2-3 ay içerisinde teslim edilecek. 3. Etap ihalesi gerçekleşti. Çimento fabrikası için hazırlıklar tamam. Spor alanında amatörlere gerekli desteği her zaman için veriyoruz. Karakova sahasına iki adet biri çim diğeri sentetik iki saha tamamlandı. Katlı otopark projemiz hazır durumda. Seçim beyannemizdeki vaadlerimizin %90’nı gerçekleştirdik. “ dedi.
Başkan aday adaylığını açıklayan Ali İhsan Çakır, yerel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Hiç yorum yok: