Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

29 Aralık 2008 Pazartesi

GARP LİNYİTLERİ'NE 71 İŞÇİ ALINIYOR

Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tunçbilek beldesi ile Konya'nın Ilgın ilçesindeki kömür üretim tesislerine işçi alımı amacıyla sözlü sınav yapacak.
17 ağır kamyon şoförü, 23 dozer operatörü, 5'er ekskavatör ve yükleyici operatörü, 2 numuneci, Ilgın'daki tesislere ise 9 ağır kamyon şoförü, 4 dozer operatörü, 2 kontrol teknisyeni, birer yükleyici operatörü, 2 numuneci, 1 topograf ve 1 maden teknikeri olmak üzere toplam 71 işçi alınacak. Sözlü sınav 8-9 Ocak'ta Tunçbilek beldesindeki üretim sahasında 1 No'lu yazıhanede yapılacak. Sözlü sınava katılacak adaylardan hazır bulundurmaları istenen belgeler ise şunlar:
Nüfus cüzdanının aslını,
Diploması'nın aslını,
Askerlik ile ilgili resmi belgenin aslını (erkek adaylardan; askerlik yapanlar yaptığına dair, yapmayanlar ise askerlikle ilişiklerinin olmadığına veya tecil ettirdiğine dair belgeyi) ve
Ağır kamyon şoförü (Kamyon şoförü) ve dozer, Ekskavatör, Yükleyici (Loder) Operatörleri için sürücü belge asıllarını
Puanlı listelerden sözlü sınava girecek adayların
Merkezi sınav sonuç belgesi'nin aslını veya,
Öncelikli listelerden mülâkata girecek adayların
Öncelik durumunu belirten belge'nin aslını, (Terörle mücadeleden yaralanan, başarı belgesi alan, Askerliği uzatılan, arazisi kamulaştırılan, kamudan ayrılan v.b.) ibraz etmeleri gerekmektedir.
Yukarıda yazılı belgeleri sözlü sınav/mülâkat esnasında Sınav Komisyonuna ibraz edemeyenler sözlü sınava / mülâkata alınmayacaklardır.
Sözlü sınav / mülakat için belirtilen gün ve saatte bulunmayanlar hakkında herhangi işlem yapılmayacaktır.

Hiç yorum yok: