Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

26 Kasım 2008 Çarşamba

Şehir içi yollarda trafik düzenlemesi yapıldı



Tavşanlı Trafik Alt komisyonu tarafından şehir içi yollarda trafik düzenlemelerini içeren konular belirlenerek görüşülmek üzere üst komisyon olan Tavşanlı İlçe Trafik Komisyonuna havale edilmişti.

Komisyonda şehir içi yollarda yapılan değişiklik görüşüldü ve karara bağlandı.
Yapılan değişiklikle Emirler caddesi, Domaniç ve Etiler caddesinde trafik akışının tek yönlü olarak sağlanmasına karar verildi.
İkizler sokak yapılan değişiklik ile trafiğe kapalı alan haline getirildi.
Yaylacık caddesinden itibaren bu güzergahı takip eden Yukarı çimen caddesi istikametinin tek yönlü trafiğe açılmasına izin verildi.
Tavşanlı cumhuriyet meydanında yapılan düzenleme ile tamamen trafiğe açık olan güzergahlar değiştirilerek buradaki trafik akışı saat akış yönü istikametinin tersine sağlanmasına karar verildi.
İlçemizdeki özürlü sürücülerin talepleri doğrultusunda İstasyon caddesi, PTT önü, Cumhuriyet meydanı Uğur dershanesi önüne birer araçlık, on beş dakika süreli özürlü park yeri düzenlemesinin Tavşanlı Belediye Başkanlığınca yapılmasına karar verildi.
Ayrıca Şehir içi trafik düzenlemesinin sağlanması ve park yasağı uygulamalarının yapılması için belirlenen noktalara park yasağı levhalarının monte edilmesi görüşüldü. Bu konu ile ilgili olarak ,Ada caddesinde çevre yolundan girişe göre sağ tarafının, Emet caddesinde Emet Trafik ışıklı kavşağı istikametinden çarşı merkezi istikametine göre sağ tarafın, Karaca Sokağın Çevre yolundan Etiler caddesi istikametinde yolun sol tarafının, Domaniç Caddesinin Mülayim caddesi başlangıcından Etiler caddesi İstikametine göre yolun sol tarafının, aynı caddenin belirtilen noktadan Emirler caddesi ile kesiştiği bölüme kadar da yolun sağ tarafının, Tek yönlü olan Hacıarifoğlu sokağın gidiş istikametine göre sol tarafının, Adliye sokağın Haşimbenli caddesi istikametinden istiklal ilköğretim okulu yönüne sol tarafın park yasağı levhaları konulmak sureti ile düzenlenmesine karar verildi.
Tavşanlı Belediyesi zabıta amirliğine bağlı ekipler ve Fen işleri Müdürlüğü personeli Gerekli Trafik levhalarını belirlenen bölgelere monte ederek denetimlerine başladı.

Hiç yorum yok: