Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

12 Kasım 2008 Çarşamba

ÇUKURKÖY SAĞLIK OCAĞI AÇILDI


Tavşanlı Çukurköy Beldesinde Sağlık Ocağı açıldı. Çukurköy Belediyesinin kendi öz kaynakları ile yapmış olduğu Sağlık Ocağı açılışına Kütahya Vali Yardımcısı Ömer Eru, Kaymakam Mehmet Suat İlhan, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mahmut Yürüksoy, İlçe Emniyet Müdürü İlker Olut, İl Sağlık Müdür Vekili Enver Yıldırım, Akp İl başkanı Şükrü Nazlı, Belde Belediye Başkanları, idari amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çukurköy Belediye Başkanı H.Hüseyin Koyun, belediye olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı. Koyun; “ Belediyenin kendi imkanları dahilinde yaptığı Sağlık Ocağını açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikli konularımız elektrik, su ve Sağlık Ocağının yapımı idi. 1100 Tonluk iki adet su deposu yapıldı. Leblebi imalathanelerinin elektrik kesintileri sorunu kalmadı. Sokak ve caddeler ile park bahçe alanları yapıldı. Belde insanımızın ayağında sağlık hizmeti alabileceği bir tesisi belediye olarak hizmete sunduk.” Dedi.
İl Sağlık Müdür Vekili Enver Yıldırım, yapılan il geneli çalışmalardan bahsederek, önümüzdeki günlerde Ağız ve Diş sağlığı merkezi Tavşanlı’ da yapılması için çalışmaların başladığını ifade etti. Yıldırım Sağlık Ocağı yapımında göstermiş olduğu gayret ve çalışmalardan dolayı Çukurköy Belediye Başkanı H. Hüseyin Koyun’ a teşekkür etti.
Açılışın ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Hiç yorum yok: