Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

4 Kasım 2008 Salı

TAVŞANLI ADLİYESİNDE HÜZÜNLÜ VEDA




Tavşanlı Adliyesi Savcılarından Ali Murat Nas Ağrı ili Tutak İlçesine ataması gerçekleşmesi ve 29 yıl Tavşanlı Adliyesinde Katiplik yapan Muzaffer Akşen’in emekliliği ayrılması dolayısıyla Tarhan restorantda veda gecesi düzenlendi. Geceye Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, Kütahya Başsavcısı Cemil Kuyu, Tavşanlı Başsavcısı Osman Nuri Güler, Ağır Ceza Reisi Levent Şahin, Adliye Hakimleri, Savcıları ve personeli katıldı. Gecede konuşma yapan Başsavcı Osman Nuri Güler “ Ali Murat Nas Savcımız Tavşanlı gibi güzel bir ilçede göreve başladı, kendisiyle daha uzun süre birlikte çalışmak isterdik. Savcı Ali Murat ve emekliliğe ayrılan Muzaffer beye bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar dileriz.” dedi.
Ali Murat Nas, “ İki yıl benim için çok çabuk geçti, tekrar ileriki zamanlarda birlikte çalışmak isterim.” dedi. Muzaffer Akşen, “ 1979 yılında şimdiki 3 Eylül Parkı altında Adliye sokakta bulunan Adliye binasında katip olarak göreve başlamamdan bu yana 29 yıl geçti. Bu süre zarfında 50’ yi aşkın Savcı ve Hakim ile 40’ a yakın avukat ile çalıştım. Kimi zaman stresli kimi zaman da güzel günlerimiz oldu. Bu güzel günleri unutmayacağım.” dedi.
Ağır Ceza reisi Levent Şahin ise “ Güzel bir günde güzel bir ortamda birlikteyiz. Ancak veda gecesi olması dolayısıyla içimiz biraz buruk. Önemli olan gönüllerimiz bir olsun.” dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Kütahya Başsavcısı Cemil Kuyu, Belediye başkanı Ali İhsan Çakır, Avukatlar adına Cemal Dosdoğru ve H.Hüseyin Cömert’te birer konuşma yaptılar. Daha sonra Başsavcı Osman Nuri Güler, Ağır Ceza Reisi Levent Şahin ve Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, Cumhuriyet Savcısı Ali Murat Nas ve Adliye Katipliğinden emekli olan Muzaffer Akşen’ e Çini tabak ve fincan takımı hediye edildi.

Hiç yorum yok: