Haftalık Haber Gazetesi / Tuna İşleyen

23 Kasım 2008 Pazar

KAYIP GELİN BULUNDU



Düğününden bir hafta önce alışverişe çıkarak kaybolan gelin Atv’ de yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu “Tatlı Sert” programında canlı yayına telefonla katılarak bulundu.
Tavşanlı ya bağlı çıkrıcak köyünde yaşayan Raziye Küçük (Yavuz 19)
aynı köyden İsmail Yavuz(25) ile nişandıktan ve resmi nikahları kıyıldıktan sonra düğüne bir hafta kala 17 Ekim de kayıplara karışmıştı. Bunun üzerine kaybolan eşinin bulunması için polise,jandarmaya ve savcılığa başvuran İsmail Yavuz, tüm aramalarına rağmen kaçtığı iddia edilen eşinin izine rastlayamadı.
Eşinin bulunması için ATV’ de yayınlanan Müge Anlı’nın programına çıkan Yavuz, eşinin bulunması ve evine dönmesi için yardım istedi. Programın ilerleyen zamanlarında kendisinden haber alınamayan eş Raziye Küçük programa telefonla bağlandı.
Damat ile programa katılan Raziye Küçük’ün annesi ise kızının ailelerine yakışmayacak şekilde büyük bir hata yaptığını ifade ederek, ailesini dinlemeyerek istemedileri bir kişi ile kaçtığı için kızını evlatlıktan reddettiğini açıkladı. Program sonunda anne kız birbirlerine sarılarak barıştı.

Hiç yorum yok: